luvansaaneiden oikeudenkäyntiavustajien yhdistys - förening för rättegångsbiträden med tillstånd

 
Kirjaudu sisään
Käyttäjätunnus

Salasana

Muista minut

Sivuston indeksi

Luvan saaneista oikeudenkäyntiavustajista

Lakiasiaintoimistoja - Law Offices - Licenced Legal Counsels

 

Espoo
Autio Associates Ltd Oy +358 46 6004365
Haastavat siviili- ja rikosoikeudelliset ongelmat niin tuomioistuimessa kuin sen ulkopuolella ovat meille tervetulleita. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja meitä ajaa eteenpäin halu voittaa haastavatkin toimeksiannot.
Janzon, lakiasiaintoimisto Orasmus, Espoo 040-506 7594 henkilöstö 2
elatus-, huolto-, tapaamis- ja ositusasiat; konsultointi perheoikeudellisissa sovintoneuvotteluissa; rikos- ja riita-asiat, maksuttomat ja vakuutusyhtiöden korvattavat asiat, perukirjat, huutokaupat, omaisuuden realisointi, yritysten perustaminen; johtamisen, myynnin ja hankintojen konsultointi ja valmennus.
Kristiina Turunen; Lakiasiaintoimisto Jorma Turunen Oy 09- 439 00223 henkilöstö 4
yli 30 vuotta valtakunnallista asianajoa; muun muassa huoneenvuokra-asioita, asunto-osakeyhtiöoikeudellisia sekä asuntokauppoihin liittyviä asioita, perhe- ja perintöoikeudellisia asioita
Leivonen, lakiasiaintoimisto Heikki Leivonen Oy, Espoo 0400-318424
yksityisten ja yritysten kaikki lakiasiat (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Espoon, Tuusulan ja Helsingin käräjäoikeuksissa, Helsingin hovioikeuspiirissä)
Linna, Jaakko, Lakiasiaintoimisto Linna, 044 302 0085
Perustin Lakiasiaintoimisto Linnan työskenneltyäni vuosia useiden lakiasiain- ja asianajotoimistojen palveluksessa. Urani aikana olen hoitanut menestyksekkäästi satoja, niin yritys- kuin yksityisasiakkaiden toimeksiantoja. Ydinosaamisaluettani ovat riidanratkaisu ja oikeudenkäynnit sekä kiinteistö- ja asuntokauppaoikeus, työoikeus, sopimusoikeus ja kauppaoikeus. Lisäksi olen toiminut vuosia luottamustehtävissä Suomen Ratsastajainliiton kurinpitolautakunnan ja sittemmin valituslautakunnan puheenjohtajana. Hevostalouteen ja -harrastukseen liittyvä juridiikka on yksi vahvuusalueistani. Ammattitaitoni, asiakaslähtöinen palveluasenteeni sekä ratkaisukeskeinen näkökulmani toimeksiantoihin auttavat asiakkaitani saavuttamaan tavoitteensa.
Loukkola, lakiasiaintoimisto Justia Oy, Espoo + 358 50 527 4216
Selvitämme tärkeimmät omaisuus- ja keskeytysriskinne sekä arvioimme vastuu- ja sopimusriskinne. Tarjoamme myös muita lakimiespalveluja. Erityisalaa ovat sopimus- ja vahingonkorvausasiat sekä julkiset hankinnat.
PsyJuridica Oy, Helsinki, Hanko (tilauksesta), Espoo 050 3021417 henkilöstö 5
Toimistomme lakimiehet hoitavat perheoikeudellisia, perintöoikeudellisia, työoikeudellisia, sopimus- ja vahingonkorvausoikeudellisia, rikosoikeudellisia ja asumiseen liittyvä oikeudellisia toimeksiantoja. Jan-Olof Nyholm, Helinä Häkkinen-Nyholm, Maaret Kallio, Saara Malinen, Laura Myllylä. Juristerna på vår byrå sköter frågor gällande familjerätt, arvsrätt, arbetsrätts, avtals- och skadeståndsrätts, straffrätt samt boendefrågor för privatpersoner, samfund och företag.
Puranen, Audit-Lex Oy, Espoo +358 50 358 3557 pasi.puranen@auditlex.fi
KHT-tilintarkastaja, Veroasiantuntija, Oikeustieteen lisensiaatti, Kauppatieteiden maisteri, Verotuksen, tilintarkastuksen, liikejuridiikan ja yritysjärjestelyjen kokenut ja laaja-alainen asiantuntija 25 vuoden kokemuksella. Erikoisalat LIIKEJURIDIIKKA, VEROTUS (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS)
Salo, Casalaw Espoo 050-576 3120
Osakassopimukset, rahoitussopimukset, yritysten perustamiset ja muu yritysjuridiikka. Julkisen hankintaan liittyvät toimeksiannot. Hoidamme lähinnä yksityisoikeudellisia, mutta valikoidusti myös rikosoikeudellisia oikeudenkäyntejä. Kielet suomi, ruotsi ja englanti.
Tossavainen, lakiasiaintoimisto Tossavainen & Metsävainio Oy, Espoo 040 525 0246
Avioliitto, Asuntokauppa, Hallintoasiat, Kuluttajansuoja, Kauppaoikeus, Oikeudenkäynnit riita- ja rikosasioissa, Perintö- ja perheoikeus, Sopimusoikeus, Julkiset hankinnat, Koulutus
Yhtyneet Notariaatit Oy 0500 2127 52
Seppo Jääskeläinen, Pia Jääskeläinen
Haaparanta
Joensuu, Aventura Oy, Haaparanta KEMI Puh. 010 323 4640
perheoikeus avioehto avioero lapset elatus huolto tapaaminen hakemusasiat kaupat  asunto kiinteistö rikosasia  sopimus  perintö testamentti työsuhde  vahingonkorvaus  yhdistys  ympäristö hallinto-oikeus  kilpailuoikeus  konkurssiasiat  verotus
Salenvall, Juristhuset + 358 40 759 19 25
Juridisk rådgivning och biträde inom de flesta rättsområden, såsom: Företags- och avtalsjuridik, Skadeståndsrätt, Försäkringsrätt, Fastighetsrätt, Familjerätt, Barnarätt, Testamentsrätt, Arvsrätt, Testamenten. Allmän rättshjälp och rättsskydd förmedlas.
Hämeenlinna
Myynnin ja markkinoinnin oikeusturva MOT Oy 020 122 4400
Lakimiehemme ovat erikoistuneet myynti- ja markkinointityöhön liittyviin erityiskysymyksiin. Autamme MMA:n jäseniä esimerkiksi seuraavissa tapauksissa: Työ- ja edustussopimuksen tarkastus, Irtisanominen, Työsuhteen ehtojen muutokset, Palkanmaksun oikeellisuus, MMA: n oikeusturvavakuutus, Riitatilanteet työ- ja edustussuhteessa. Järvinen Jyrki
Hanko
PsyJuridica Oy, Helsinki, Hanko (tilauksesta), Espoo 050 3021417 henkilöstö 5
Toimistomme lakimiehet hoitavat perheoikeudellisia, perintöoikeudellisia, työoikeudellisia, sopimus- ja vahingonkorvausoikeudellisia, rikosoikeudellisia ja asumiseen liittyvä oikeudellisia toimeksiantoja. Jan-Olof Nyholm, Helinä Häkkinen-Nyholm, Maaret Kallio, Saara Malinen, Laura Myllylä. Juristerna på vår byrå sköter frågor gällande familjerätt, arvsrätt, arbetsrätts, avtals- och skadeståndsrätts, straffrätt samt boendefrågor för privatpersoner, samfund och företag.
Helsinki
Aittoniemi, Helsinki, 040 58 22 312
Tarjoamme oikeudellisia palveluita sekä neuvontaa niin perhe-, yritys- kuin työoikeudellisissakin asioissa. Olemme erikoistuneet pienyritysten toimeksiantoihin, joita ovat mm. sopimusasiat ja erilaiset riitatilanteet. Meille tuttuja ovat perintöasiat, avioerot ja ositukset, testamentit, avioehdot ja kauppakirjat, lainhuudatus, kaavoitus ja rakentaminen, riita- ja rikosasiat, hakemuslainkäyttö, asunto- ja kiinteistökaupat, työoikeus, yrityksen perustaminen ja sopimusoikeus.
Almgren - Sankamo lakiasiaintoimisto Helsinki Kotka 05 2234900
yrityksen ja yksityishenkilön lakiasiat (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Helsingin ja Itä-Suomen hovioikeuspiireissä)
Enegren, Jannika, Pohjoinen makasiinikatu 7 A | 00130 Helsinki | puh. (09) 424 744 22 | jannika@enegren.fi
Lakiasiaintoimistoni on tarkoitettu tavallisille ihmisille, joilla on oikeudellinen ongelma. Annan ymmärrettäviä vastauksia kysymyksiisi. Saat myös nopeasti tarvittavat asiakirjat. Toimisto hoitaa muun muassa avioerot, lasten huoltoriidat, avioehdot, perintöasiat, perukirjat, testamentit, kiinteistö- ja asuntoasiat sekä lahjakirjat. Min byrå riktar sig till vanliga människor med juridiska problem. Du får begripliga svar på dina frågor. Du har snabbt nödvändiga dokument i din hand. Byrån sköter bland annat äktenskapsskillnader, vårdnadstvister, äktenskapsförord, arvskiften, bouppteckningar, testamenten, fastighets- och bostadsärenden samt gåvobrev.
Engström, Delex Oy, Helsinki +358 50 553 1948
We are a law office with the main line on business and contract law. Our strengths are: 48 years of experience as a lawyer; experienced board member in many SMEs; high professional skills; you can always get in contact with us when really needed (24/7); reliability, honesty and empathy = durable client relations; easy and interactive communication (phone, email); fluent in 8 languages (French, Spanish, German, English, Danish, Norwegian, Swedish and Finnish); Italian, Portuguese and Dutch understood; reasonable billing. (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Helsingin hovioikeuspiirin alueella)
Haanpää, lakiasiaintoimisto, Helsinki 050 559 8561 henkilöstö 4
Yrityksen ja yksityihenkilön lakiasiat. Lakiasiaintoimistomme lakimiehet ovat helposti lähestyttäviä ja auttavat ammattitaidolla yksityishenkilöitä niin pienissä kuin suurissa elämäntilanteissa.
Haarti, lakiasiaintoimisto Helsinki
Häkkinen, Arkadian Lakiasiaintoimisto Oy, Helsinki 050 555 8815
Avioehtosopimukset, Avioerot, Isyysasiat, Kiinteistökaupat, Kuluttajansuoja, Lakipuhelin, Lapsen huolto- ja tapaamisoikeus, Oikeudenkäynnit, Oikeusapu, Oikeusturva-asiat, Osakeyhtiöt, Ositukset, Perintöasiat, Perukirjat, Reklamaatiot, Testamentit,
Hasa ja Vartiainen, lakiasiaintoimisto, Helsinki +358 452072813 henkilöstö 5
Hoidamme jokaista asiaa kuin omaamme. Tätä kautta takaamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen, riippumatta siitä miten pienestä tai suuresta asiasta on kyse. Nopealla ja tehokkaalla työllä pyrimme tuottamaan ja tarjoamaan erinomaista vastinetta asiakkaidemme. Asunto- ja kiinteistöasiat, Kansainvälinen kauppa, Maksukyvyttömyys, Pankki- ja rahoitusoikeus, Perhe- ja perintöoikeus, Perintäasiat, Riidanratkaisu, Sopimusoikeus, Työoikeus, Vahingonkorvaus, Veroasiat, Yhtiöoikeus (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Helsingin hovioikeuspiirin alueella)
Haukanhovi, lakiasiaintoimisto, Helsinki +358-40-522 00 73
Tarjoamme asiakaslähtöistä ja nopeaa palvelua ja osaamista. Olemme erityisesti keskittyneet yksityishenkilöiden ja pienyritysten palvelemiseen toimintakentän suuntautuessa pääasiassa seuraaviin oikeudenaloihin: henkilöverotukseen, lapsen huolto- ja elatusasioihin, perhe- ja jäämistöoikeuteen, työoikeuteen, yleiseen varallisuus- ja sopimusoikeuteen, kauppa- ja kiinteistöoikeuteen, yhtiö- ja yhteisöoikeuteen.
Kaihlanen, lakiasiaintoimisto, Helsinki +358 10 6662800 tai 040 5896922 olavi.kaihlanen@saunalahti.fi
(rakennusjuridiikka ml. asunto- ja kiinteistökauppa)
Kärki, lakiasiaintoimisto, Helsinki +358 40 717 2003
Riita-asioista erikoisalueenani ovat kiinteistö-,asunto- ja autokauppaan liittyvät asiat, urakka­sopimusriidat sekä yleisesti kaikki sopimus- ja vahingonkorvaus- oikeuteen liittyvät asiat. Myös perhe- ja perintöoikeudelliset asiat, kuten testamentit, perukirjat sekä lasten huoltoon, tapaamisoikeuteen sekä elatukseen liittyvät asiat kuuluvat keskeisenä osana työhöni. Rikosasioissa avustan sekä syytettyjä että asianomistajia. Erikoisalueenani ovat talousrikosasiat, joiden menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös laajaa kirjanpidollista ja vero-oikeudellista osaamista. (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Helsingin hovioikeuspiirin alueella)
Korhonen, Jouni, Stadin Dumari
on useita vuosia diilannu ja flaidannu myös buleissa kuorkkari-, dösä- ja kumijalkafirmojen flaidiksissa. Niin duuniriidoissa ku muissakin. Tiekuljetussopimuslaissa ja kuskien on spessujuttuja, mitkä ei aukee edes useimmille dumareille. Ku käyttää meidän spessudumaria, hommat skulaa eteenpäin eikä tuu daijuun vaan siks, ettei tiedä mitä ja milloin pitäis duunaa.
Korhonen, Kari, lakiasiat Oy, Helsinki +358 400 652 816
Siviilijutut, Rikosjutut, Esitutkinta, Talousrikos, Rahanpesu, Verotus, Tulli, Kiinteistökaupat, Maahanmuuttoasiat, Oleskeluluvat, Käännyttäminen, Karkotus, Maahantulokielto, Muutoksenhaku, Perhe-oikeus, Avioero, Elatus, Tapaamisoikeus, Kansainvälisyys, Perintöoikeus, Yritysten perustaminen ja juridinen hoito, Konkurssi, Saneeraus, Ihmisoikeudet, Välimies
Laine ja Lamberg, Helsinki 050 5762 017
Hoidamme rikos- ja riita-asiat, ulkomaalaisasiat sekä perunkirjoitukset, pesänselvitykset ja perinnönjaot, testamentit, avioerot, ositukset, avioehdot, lasten huolto- ja tapaamisoikeusasiat sekä elatusapuasiat sekä selvitämme toimenpiteiden veroseuraamukset. Avustamme esitutkinnassa ja rikosoikeudenkäynneissä sekä vastaajia että asianomistajia. Avustamme oleskelu- ja työluvissa, turvapaikka-, perheenyhdistämis-, karkotus- sekä kansalaisuusasioissa sekä työsuhteesta johtuvissa riita-asioissa ja myös yrityksen perustamisessa, kuten yhtiömuodon valinnassa, perustamisasiakirjojen ja osakassopimusten laatimisessa. Hoidamme riita-asioiden sovintoneuvottelut ja oikeudenkäynnit. Laadimme erilaisia asiakirjoja, kuten kauppa- ja lahjakirjoja. (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Helsingin HO)
Lakiasiantoimisto Varatuomari Heikki Meskanen Oy 0400 86 86 90 heikki.meskanen@nic.fi
Erikoisalana Työoikeus, neuvonta, konsultointi, koulutus ja oikeudenkäyntien hoitaminen yleisissä tuomioistuimessa sekä työtuomioistuimessa
Laurila, lakiasiaintoimisto Helsinki 09 2722400
yleisjuridiikka ilmailu
Leinamo, lakiasiaintoimisto, Helsinki 050 3538207 Päivystys ma-pe klo 9.00-20.00. Myös kotikäynnit.
Testamentit, Lahjakirjat, Avioehdot, Osituskirjat, Perinnönjakokirjat, Perunkirjat, Kauppakirjat, Haastehakemukset, Oikeudenkäyntikirjelmät, Valitukset, Vastaukset, Korvausvaatimukset, Sovintoneuvottelut ja riitatilanteet, Huoneenvuokrariidat, Velkomusasiat, Perintöriidat, Rikosasiat Esitutkinnassa ja vangitsemisoikeudenkäynnissä avustaminen, Päihderikokset (mm. huumausainerikokset, rattijuopumukset, dopingainerikokset), Lähestymiskiellot, Petokset, kiristykset ym. Seksuaalirikokset, Varkaudet, ryöstöt, Pahoinpitelyt (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Helsingin hovioikeuspiirin alueella)
Leinonen, Hopsu, Talousjuristit Oy (09) 624 800 henkilöstö 5
kaiken kokoisten yritysten lakiosasto. Haluamme olla yritysten olohuone ja luotettu kumppani. ​Hoidamme myös yksityishenkilöiden lakiasiat tehokkaasti ja asiantuntevasti.​
Lindén, Jukka, Lakitoimisto Helsinki – Helsingin Lakiasiainpalvelu Oy
Herttoniemessä. Palvelemme sekä yksityisiä henkilöitä että pk-yrityksiä pääkaupunkiseudulla kaikissa lakiasioissa.
Malka, Oy Suomen Yritysjuridiikka Ab/ Law Desk Partners +358-(0)10 470 4001
Perinteisen lakiasiainpalvelun lisäksi yritysten käyttöön Suomessa vielä uuden ja nykyaikaisen palvelukonseptin, jossa sopimusyritys voi ulkoistaa kokonaisuudessaan tai osittain oman lakiasianhallintonsa.
Markelin, Helsingin Perhejuridiikka Oy 0400 464 899
erikoistunut perhe- ja perintöoikeuteen sekä toimeksiantoihin yleisjuridiikan alalla. Toimistomme antaa oikeudellista neuvontaa ja neuvottelee riita-asioissa asiakkaan puolesta. Avustamme päämiehiämme myös oikeudenkäynneissä.
Mattila, Neptunjuridica, Helsinki +358 400 416295
Neptun Juridica is an independent commercial law firm with a unique background dating back to the 19th century salvage company, through decades acting as in-house lawyers for a major shipping company and now concentrating on providing legal services to the shipping community. We provide excellent, swift, affordable, practical and personal legal services to our clients.
Meriniemi, AA-laki Helsinki +358 45 148 7766
Palvelemme asiakkaitamme erityisesti seuraavilla oikeudenaloilla: Yksityiset Riita-asiat, oikeudenkäynnit Rikosasiat, oikeudenkäynnit Asunto-, kiinteistö- ja vuokrariidat Työoikeus Perhe- ja jäämistö-/perintöoikeus Vahingonkorvausasiat Hallintolupa-asiat Yritykset Työoikeus Vakuutus- ja vahingonkorvausasiat Vero-oikeus Oikeudenkäynnit (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Helsingin HO)
Mikkola, lakiasiaintoimisto Meidan Lakimies Helsinki 040 720 3513
Meidän lakimies on sinun ja yrityksesi ikioma lakimies, joka hoitaa asiat mutkattomasti ja leppoisasti – rautaisesta ammattitaidosta tinkimättä! Meidän lakimies pyrkii minimoimaan asianhoidosta Sinulle koituvan päänvaivan joka käänteessä. Meidän lakimies tulee luoksesi sovittuna aikana.
Niemelä, lakiasiaintoimisto, Helsinki
Nikula, Kolster Oy, Helsinki 020 137 0500
Kolster on immateriaalioikeuksien asiantuntija. Kumppaninasi huolehdimme siitä, että osaamisesi ja innovaatiosi eivät valu toisten hyödyksi. Avullamme kasvatat aineettoman omaisuutesi arvoa ja liikut askeleen edellä kilpailijoitasi.
Nuutinen, lakiasiaintoimisto, Helsinki 050 3724550
Palmujoki, lakiasiaintoimisto, Helsinki, puh 0400507575
Parkkinen, HPLAW, Helsinki 050-465 3915
Pelkonen, lakiasiaintoimisto, Helsinki 040 502 6119
Lakiasiaintoimisto Jukka Pelkonen Ky:n toimitilat sijaitsevat Helsingin Malmilla lähellä Latokartanontietä hyvien liikenneyhteyksien varrella.
Perhe ja Perintö J. Pakarinen Oy (09) 622 5930 henkilöstö 4
Työmme tarkoitus on tehdä hyvää sille, jolle työtä teemme. Ammattitaitoista palvelua perhe- ja perintöoikeudellisissa asioissa yli 30 vuoden kokemuksella.
Piipponen, Oikeustuki, Lakituki, Lakiasiaintoimisto, ks. m. www.lakituki.fi +358-(0)9-4289-2934
Tarjoamme tavanomaisia lakitoimiston palveluja. (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Helsingin hovioikeuspiirin alueella)
Poutiainen, Prolaki, Helsinki 0400 491512
Asunto-osakeyhtiöt ja osakkaat, Avioehto, Edunvalvontavaltakirja, Lasten huolto-, tapaamis- ja elatusasiat, Oikeudenkäynti, Ositus, Perinnönjako, Perunkirjoitus, Testamentti, (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Helsingin hovioikeuspiirin alueella)
PsyJuridica Oy, Helsinki, Hanko (tilauksesta), Espoo 050 3021417 henkilöstö 5
Toimistomme lakimiehet hoitavat perheoikeudellisia, perintöoikeudellisia, työoikeudellisia, sopimus- ja vahingonkorvausoikeudellisia, rikosoikeudellisia ja asumiseen liittyvä oikeudellisia toimeksiantoja. Jan-Olof Nyholm, Helinä Häkkinen-Nyholm, Maaret Kallio, Saara Malinen, Laura Myllylä. Juristerna på vår byrå sköter frågor gällande familjerätt, arvsrätt, arbetsrätts, avtals- och skadeståndsrätts, straffrätt samt boendefrågor för privatpersoner, samfund och företag.
Riipinen Kristiina, Työsuhdejuristit Oy 040 516 5991
Yhtiöllä on pitkäaikainen ja syvällinen osaaminen työsuhdeasioiden hoidossa. Yhtiön omien juristien lisäksi Työsuhdejuristit Oy:llä on käytettävissään EK:n asiantuntijoiden tuki. Avustamme mm. työsuhderiidoissa (mm. työsuhteiden päättämiseen liittyvät riidat) tasa-arvo ja yhdenvertaisuusasioissa työrikoksissa (esim. työturvallisuusrikokset, työsyrjintä)
Riissanen, Finnlaw, Helsinki 0400 574360 VT, KTM
Muun muassa asiakirjat, riita-asiat, rikosasiat, hakemusasiat, hallintoasiat, ulkomaalaisasiat, perintö, testamentti, avioero, lasten huolto, elatus, tapaamisoikeus, atk, immateriaali, yritys (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS pääkaupunkiseudulla) yli 30 vuoden kokemus
Salmi, Salmi ja Partners, Helsinki, Viro, Latvia, Liettua 040 7222811
kansainvälistä liikejuridiikkaa, kiinteistö-, jäämistö- ja perheoikeutta
Salonen, lakiasiaintoimisto Helsinki 09 250 8303
Sippola, Lakiasiaintoimisto Premilex Oy, Helsinki 045 3516065
Palvelumme kattavat seuraavat asiat: Riita-asioiden oikeudenkäynnit Rikosoikeudenkäynnit Oikeudenkäynnit erityistuomioistuimissa (mm. markkinaoikeus, työtuomioistuin) Hallintoasioiden oikeudenkäynnit Välimiesmenettelyt
Snell, lakiasiaintoimisto, Helsinki 0400 431192
Lakipalveluita Euroopan laidasta laitaan. KVG Petteri Snell. autoverotus, alkoholin etämyynti, avioeroasiat, lapset, ositukset, perinnönjaot, ihmisoikeudet, virkavastuu, yritykset, kilpailu, eurooppa, you name it (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Helsingin hovioikeuspiirin alueella) обслуживание на русском и других языках через переводчика.
Suomen Juristit Oy, Helsinki, Oulu 020 7622 540 henkilöstö 12
RIIDANRATKAISU JA OIKEUDENKÄYNNIT, SOPIMUS- JA YHTIÖOIKEUS, TYÖOIKEUS, RAKENTAMINEN: ASUNTO- JA KIINTEISTÖKAUPAT, VAHINGONKORVAUS JA KULUTTAJANSUOJA, PERHEEN LAKIASIAT, Mikko Saari, Heikki Ravaska, Anne Liakka, Janne Vikeväinen
Tiusanen, Kontulan lakitoimisto Helsinki 0400457022
Hoidamme siviili-, hakemus- ja rikosasioita pitkällä kokemuksella. Teemme myös ositukset, testamentit, perinnönjaot, perunkirjoitukset ja avioehdot sekä avustamme huoltajuusasioissa. Meillä on lisäksi hyvä asiantuntemus vakuutus-, kiinteistö-, velkomus-, vuokra- ja muiden riitojen hoidossa.
Työsuhdejuristit Oy Seppälä, Kaisa kaisa.seppala@ek.fi
työoikeus
Uotin lakiasiaintoimisto, Helsinki
Vikeväinen, lakiasiaintoimisto, Helsinki 040 555 0940
Wehka-aho, lakiasiaintoimisto, Kirkkonummi, Helsinki 09 8860 2009
Lakiasiat Wehka-aho palvelee perhe- ja perintöoikeutta, lapsioikeutta, rikosoikeutta ja yleisjuridiikkaa koskevissa asioissa ihmisläheisesti ja luotettavasti. Toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella Toritie 1 ja Helsingin Kampissa.(PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Helsingin ja Turun hovioikeuspiireissä)
Wrede & Co Oy, lakiasiaintoimisto, Helsinki 09 6962400
Arbitration, Competition, Corporate, Distributorship, Agency & franchise, EU, Foreign investments, International contracts, Media, Intellectual Property etc. Taxation: Capital, Corporate, International, Personal Income, Transfer pricing etc. Management: Corporate strategy, Finance, Mergers and acquisitions.
Ylätalo, VeroPro Oy, Helsinki 010 773 5840
Veropro Oy on vaativien veroasioiden hoitoon erikoistunut lakiasiaintoimisto. Toimitamme yrityksille verosuunnitteluratkaisuja ja avustamme muissa vero-ongelmissa. Yrityksen asiantuntijoilla on usean vuoden kokemus sekä verokonsultoinnista että veroasiantuntijan tehtävän hoitamisesta yritysverotoimistossa. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota korkealuokkaisia veropalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Helsingin hovioikeuspiirin alueella)
Hyvinkää
Härkönen Jouki, Hyvinkää (0400) 2474 75
Tarjontamme kattaa palvelut mm. seuraavilla oikeudenaloilla: perhe- ja perintöoikeus, avioehtosopimukset, edunvalvontavaltakirjat, testamentit, perunkirjoitukset, pesänselvitykset ja perinnönjaot, lahjoitukset, avioerot, ositukset, lasten huolto, tapaamisoikeus ja elatus, sopimukset vahingonkorvaukset, kauppakirjat, yritysjuridiikka sopimukset neuvottelut ja konsultointi, yrityssaneeraus, kiinteistöoikeus, asuntokaupat, työsopimusriidat, sopimusriidat, rikosasiat
Mannerjoki, Lakitoimisto Guidance Oy, Hyvinkää . 040 900 4146
Olemme keskittyneet toiminnassamme yhtiö-, vero- ja sopimusoikeudellisiin kysymysiin perinteisiä perhe- ja perintöasioita unohtamatta. Yrityksiä koskevissa asioissa tarjoamme asiakkaalle tarvittaessa myös tilitoimisto- ja tilintarkastuspalvelut yhteistyökumppaneittemme avulla. Palveluihimme kuuluu myös tarpeellisen koulutuksen järjestäminen yrityksen henkilöstölle taloushallintoon kuuluvissa asioissa. (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Helsingin hovioikeuspiirin alueella)
Iisalmi
Rajamäki, Iisalmi 0400-573 431
yleisjuridiikkaan perehtynyt, vahvaa asiantuntemusta ja osaamista tarjoava lakiasiaintoimisto. Yritys on perustettu vuonna 1987 Iisalmeen. Nykyisin tarjoamme palveluitamme Ylä-Savon ja koko Savon alueella, Helsingissä sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Lakiasiaintoimistomme erityisosaamista ovat erityisesti: rikosoikeus, perhe- ja perintöoikeus, riita-asiat, vahingonkorvausasiat, lasten huoltoon ja tapaamisiin liittyvät asiat, työoikeudelliset asiat.
Ilmajoki
Maukonen Kari, laki- ja turvakonsultti, Ilmajoki, puh 040 1346800
Erityisalaani ovat muun muassa perhe- ja perintöoikeus, hallinto-oikeus, rikosuhrien asema, turva-alaa koskevat ja ympäristöasiat sekä maahanmuuttajien asiat.
Joensuu
LawInnovation Vartiainen, Joensuu
Kaikki lakiasiaintoimistopalvelut, avioero-ja huoltajuusasiat, aviovarallisuuden jaot , perintöasiat, perinnönjaot, perunkirjoitus, työsopimukset, palkkaus, irtisanomiset, maahanmuuttajien lakiasiat, verotus, oikeudenkäynnit, myös maksuttomat, apua lakiasioissa suomeksi, venäjäksi ja englanniksi
Jyväskylä
Juujärvi, Lakiluotsit, Jyväskylä 014-4110000 henkilöstö 3
Toimistomme hoitaa yksityisten ja yritysten lakiasioita.
Kivelä Riitta, lakiasiaintoimisto, Jyväskylä 0500 545 689
Yksilöllisesti ja luottamuksellisesti · kauppa- ja lahjakirjat · testamentit, avioehdot · perunkirjoitukset, jaot ja ositukset · veroasiat · vahingonkorvaus-, hakemus-, riita- ja sopimusasiat · muutoksenhaku- ja valitusasiat
Kajaani
Aaltonen, lakiasiaintoimisto Kajaani, Kuhmo, Sotkamo 044 5165193
varatuomari, ekonomi, MBA (Aalto yliopisto) (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Rovaniemen hovioikeuspiiri)
Kangasala
Hartlaw, Mika Ollila, Kangasala mika.ollila@hartlaw.fi
Kemi
Joensuu, Aventura Legal Oy, KEMI Puh. 010 323 4640 ALAJÄRVI Puh. 010 323 4646
perheoikeus avioehto avioero lapset elatus huolto tapaaminen hakemusasiat kaupat  asunto kiinteistö rikosasia  sopimus  perintö testamentti työsuhde  vahingonkorvaus  yhdistys  ympäristö hallinto-oikeus  kilpailuoikeus  konkurssiasiat  talousrikos
Kemijärvi
Torvinen, lakiasiaintoimisto LexLappia Kemijärvi 0400 822872
perheoikeus avioehto avioero lapset elatus huolto tapaaminen hakemusasiat kaupat  asunto kiinteistö rikosasia  sopimus  perintö testamentti työsuhde  vahingonkorvaus  yhdistys  ympäristö hallinto-oikeus  kilpailuoikeus  konkurssiasiat  talousrikos
Kerava
Ikonen, Knuutilaki Ky Kerava 0400 839 093
Hoidan kaikenlaisia perhe-­ ja perintöjuridiikan alaan kuuluvia asioita sekä rikos-­ ja riita-­asioita. Erityisalaani ovat lasten asiat, huoltajuus-­ ja huostaanottoasiat. Toimin julkisena kaupanvahvistajana.
Matikka Matti lakiasiaintoimisto, Kerava
Kirkkonummi
Wehka-aho, lakiasiaintoimisto, Kirkkonummi, Helsinki 09 8860 2009
Lakiasiat Wehka-aho palvelee perhe- ja perintöoikeutta, lapsioikeutta, rikosoikeutta ja yleisjuridiikkaa koskevissa asioissa ihmisläheisesti ja luotettavasti. Toimistomme sijaitsevat Kirkkonummella Toritie 1 ja Helsingin Kampissa.(PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Helsingin ja Turun hovioikeuspiireissä)
Kokkola
Laukkanen, Lakiasiaintoimisto Vesa Laukkanen Ky, Kokkola 06 832 7700
Lakiasiaintoimisto ei ota enää lainkaan uusia toimeksiantoja. Vireillä olevien n. 40 aivovammajutun hoitaminen vie vielä arviolta 4 – 5 vuotta. Työmäärän vuoksi toimisto ei voi antaa enää neuvonta-apua.
Kotka
Almgren - Sankamo, lakiasiaintoimisto, Kotka 05 223 4900, Helsinki henkilöstö 8
yrityksen ja yksityishenkilön lakiasiat (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Helsingin ja Itä-Suomen hovioikeuspiireissä)
Kouvola
Vesuri, lakiasiaintoimisto, Kouvola, Helsinki, Porvoo 040 - 065 2553
Kuhmo
Aaltonen, lakiasiaintoimisto Kajaani, Kuhmo, Sotkamo
varatuomari, ekonomi, MBA (Aalto yliopisto) (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Rovaniemen hovioikeuspiiri)
Kuopio
Timlex Oy, Martikainen, Kuopio 050-3533220
Testamentti perunkirjoitus perinnönjako ositus kauppa sopimus vahingonkorvaus perhe lasten huolto elatus asunto kauppa rakennusvirhe kiinteistö maanjako rikos velkajärjestely yrityssaneeraus konkurssi lapsikaappaus
Laitila
Lakiasiaintoimisto Saarela Oy, Laitila 040-5812281
8-tien Yrityskeskus, Turuntie 11, 23800 Laitila puh. 040-5812281 lauri@lakisaarela.com Y-tunnus 1579271-7 Yrityksen perustaminen Perunkirjoitus Testamentti Yleinen oikeusapu Avioehtosopimus Rikosasiat Ostetaan/Myydään (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Turun ja Vaasan hovioikeuspiireissä)
Lappajärvi
Viita-aho,Lakiviita, Lappajärvi 044-5663182
taloushallintopalvelut ja lakiasiainpalvelut
Lapua
Torppa, Lakitorppa, Lapua, Tampere 044 074 4598 toimisto@lakitorppa.fi
palveluita yhtä hyvin yrityksille kuin yksityisille henkilöillekin. Toimitilat ovat Lapualla ja Tampereella, mutta toimimme valtakunnallisesti. Tällä hetkellä konkurssipesien hoitaminen sekä kiinteistöriidat ovat ajankohtaisia. Kts myytävät irtaimistot tältä sivustolta. (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Vaasan hovioikeuspiirissä)
Vanhamäki, Lapua 050-302 3141
Toimintamme tärkeimmät alueet perheoikeus: avioerot, ositukset, lasten huolto- ja tapaamisoikeusasiat perintöoikeus: perunkirjoitus, pesänselvitys, ositus ja perinnönjako edunvalvonta vahingonkorvausoikeus kiinteistö- ja asuntokauppariidat työoikeus sopimusoikeus: kaupat, reklamaatiot rikosasiat: oikeudenkäynnit oikeudellinen perintä sekä kotimaassa että ulkomailla oikeudelliset opetus- ja koulutuspalvelut autoveroasiat
Lohja
Kavonius, lakiasiaintoimisto, Lohja 040 757 0302
Oikeustieteen tohtori ja yleisen oikeustieteen dosentti avustaa ja konsultoi kaikissa lakiasioissa.
Naantali
Launiala, lakiasiaintoimisto Naantali
Tikanmäki, Naantalin Laki ja LKV, Naantali 02-435 3910
Laki-ja kiinteistönvälitystoimintaa Naantalissa ja Turun seudulla jo vuodesta 1984. We speak english, vi talar svenska, wir sprechen deutsch!
Oulu
Heikkilä, lakiasiaintoimisto, Oulu +358 8 371 155
Tarjoamme oikeudellisia palveluja yli 20 vuoden kokemuksella. Asiakkaamme ovat tyypillisesti yksityishenkilöitä sekä pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Vahvoja osaamisalueitamme ovat asuntokauppaan sekä urakkasopimuksiin ja rakentamiseen liittyvät asiat. Yksityishenkilöiden perhe- ja perintöasiat, sopimukset sekä rikos- ja riita-asioiden oikeudenkäynnit kuuluvat palveluihimme.
Suomen Juristit Oy, Helsinki, Oulu 020 7622 546 henkilöstö 12
RIIDANRATKAISU JA OIKEUDENKÄYNNIT, SOPIMUS- JA YHTIÖOIKEUS, TYÖOIKEUS, RAKENTAMINEN: ASUNTO- JA KIINTEISTÖKAUPAT, VAHINGONKORVAUS JA KULUTTAJANSUOJA, PERHEEN LAKIASIAT, Mikko Saari, Heikki Ravaska, Anne Liakka, Janne Vikeväinen
Pelkosenniemi
Torvinen, lakiasiaintoimisto LexLappia 0400 822872
perheoikeus avioehto avioero lapset elatus huolto tapaaminen hakemusasiat kaupat  asunto kiinteistö rikosasia  sopimus  perintö testamentti työsuhde  vahingonkorvaus  yhdistys  ympäristö hallinto-oikeus  kilpailuoikeus  konkurssiasiat  talousrikos
Pieksämäki
Moilanen Ilkka lakiasiaintoimisto, Pieksämäki
Pori
Jouni Lehtimäki Oy, Pori
Lakiasiaintoimisto Kangasniemi Jyrki 040-5012276
yksityisen ja yrityksen kaikki lakiasiat (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Turun ja Vaasan hovioikeuspiiri)
Toimela, lakiasiaintoimisto, Pori 050 511 7479
Valvomme asiakkaamme etua tämän tehdessä tärkeitä kauppoja ja muita sopimuksia. Tarpeen vaatiessa annamme myös neuvoja ja tukea ristiriitatilanteissa yksityisten ihmisten, yritysten, kunnan tai valtiovallan kanssa
Porvoo
Luukkainen, AjaS Advisors, Porvoo, Narva, Tallinna http://www.lexprimus.fi/
yritysjärjestelyt yrityskaupat,
Punkaharju
Kolehmainen, lakiasiaintoimisto Lakikannel Oy, Punkaharju 0500-152340
yleisjuridiikka
Riihimäki
Lakiasiaintoimisto M. Arola Oy +358 40 529 1820 mikko.arola@lakiarola.fi
riita-asiat, perheoikeus, perintöoikeus, vahingonkorvaukset, rikosoikeus ym.
Rovaniemi
Kiikeri, KiikeriLaw Ky, Rovaniemi, Helsinki +358-(0)40-4844010
Toimimme erityisesti seuraavilla alueilla: - yhtiö- ja asunto-osakeyhtiöoikeus - kansalliset - ja kansainväliset sopimusoikeusasiat - perhe-, perintö- ja lapsioikeus (avioerot, huoltajuus- ja tapaamisoikeus, adoptiot) - rakennusjuridiikka - EU- ja ihmisoikeusasiat - työoikeus
Lakiasiaintoimisto V. Ollila ja Co 040 551 1165
Tilitoimisto sopimukset veroasiat perhe- ja perintöasiat sukupolvenvaihdokset yrityskaupat ja -järjestelyt työoikeudelliset asiat perintäasiat ja muut viranomaisasiat omistajayrittäjän muut lakiasiat
Mikkola, lakiasiaintoimisto, Rovaniemi 040-7356200
Yksityishenkilöille: – perunkirjoitukset – edunvalvontavaltuutukset – testamentit – ositukset – avioerot – kauppa- ja lahjakirjat – riita- ja rikosasiat – maksuttomat oikeudenkäynnit – oikeusturva-asiat, ym. Yrityksille: – teknologia- ja immateriaalioikeuspalvelut – sopimus- ja kauppaoikeus – yhtiöoikeus ja yrityskaupat – oikeudenkäynnit ja riitojen ratkaisut – julkiset hankinnat ja kilpailuttamiset – tietosuojaan liittyvät asiat Myös yhdistys- ja hakemusasiat, hankejuridiikka ja työsuhdejuridiikkaan liittyvät asiat.
Torvinen, Lexlappia, Rovaniemi, Kemijärvi, Pelkosenniemi 0400 822872
perheoikeus avioehto avioero lapset elatus huolto tapaaminen hakemusasiat kaupat  asunto kiinteistö rikosasia  sopimus  perintö testamentti työsuhde  vahingonkorvaus  yhdistys  ympäristö hallinto-oikeus  kilpailuoikeus  konkurssiasiat  talousrikos
Sotkamo
Aaltonen, lakiasiaintoimisto Kajaani, Kuhmo, Sotkamo 044 5165193
varatuomari, ekonomi, MBA (Aalto yliopisto) (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Rovaniemen hovioikeuspiiri)
Tampere
Ikonen, Lakimajakka, Varkaus 040 374 4158 Tampere 044 030 1082 henkilöstö 3
LakiMajakka Oy on yleisjuridinen lakiasiaintoimisto, jolla on laaja-alaista kokemusta ja asiantuntemusta kaikilta juridiikan osa-alueilta. Tarjoamme oikeudellisia asiantuntijapalveluja yksityishenkilöiden, PK-yritysten sekä yhdistysten lainopillisiin tarpeisiin.
Jurinet toimistot 029 009 2590 henkilöstö 10
Helsinki | Espoo | Vantaa | Tampere | Turku | Jyväskylä | Vaasa | Kuopio | Järvenpää | Pori | Rauma | Kotka yksityisten ja yritysten lakiasiat
Tikka, lakiasiaintoimisto Tampere 03 2554107
Vahingonkorvausoikeus, osakeyhtiölaki, sopimusoikeus
Turku
Auralaki, Sihvonen, Turku 010 281 4319
Lakiasioita oikealla mitalla.
B.plan Laki Oy, Kivilä Tiina, Turku 020 718 1771
Oikeita siirtoja asiantuntijan avulla - B.plan Laki Oy palvelee yrityksiä, yrittäjiä ja yksityishenkilöitä elämän muuttuvissa tilanteissa. Tarjoamme monipuolista ja asiantuntevaa oikeudellista neuvontaa ja varmistamme, että asiat sujuvat suunnitelmien mukaan. Palvelemme muun muassa sopimusoikeudellisissa kysymyksissä ja riita-asioissa. Neuvomme niin yrittäjiä kuin yksityishenkilöitä myös perhe- ja perintöoikeuden alalla.
Laiho Heikki Oy, lakiasiat, tiliasiat, Turku (02) 279 2790
- Sopimusoikeus - Yhtiöoikeus - Vero-oikeus Olemme mukana erilaisissa yritysjärjestelyissä, yrityskaupoissa yms. päämiestemme avustajana/edustajana varmistamassa sopimusten onnistumisen. Hoidamme myös yritysasiakkaidemme henkilökohtaiset lakiasiat ja yritystoimintaan liittyvät ongelmatilanteet, kuten esimerkiksi työ- tai vuokrasuhteisiin liittyvät kysymykset.
Lakiasiaintoimisto Katarina Harjulahti-Vähäkangas, Turku 040 5126442
Toimistoni on hoitanut vuodesta 1983 yksityishenkilöiden ja yritysten lakiasioita. Keskeiset osaamisalueet ovat perhe- ja perintöoikeudelliset asiat, asunto- ja kiinteistökauppa, niihin liittyvät riidat, vahingonkorvausoikeus sekä huostaanottoasiat. Myös rikosasioita hoidetaan tapauskohtaisesti. Toimistoni hoitaa sekä vakuutusyhtiöiden kustantamia oikeusturva-asioita että valtion varoista korvattavia oikeusapuasioita.
Mannonen, ok-lakipalvelu, Turku 0400 720646
Varatuomari Outi Mannonen on erikoistunut lasten huoltoriitoihin ja lasten asumista ja tapaamisia koskeviin asioihin sekä lastensuojeluasioihin yli 20 vuoden kokemuksella. OK-Lakipalvelu ky tarjoaa yksityishenkilöille myös perinteisiä lakiasia- ja asianajopalveluita, koskien esimerkiksi testamenttiasioita, perinnönjakoa, ositusta, avioehtoja tai rikosasioita
Nuotio, lakitoimisto, Turku 040 5790087
Lakiasioiden hoitoa yli 20 vuoden kokemuksella Varatuomari Auli Nuotio tarjoaa asiantuntijapalveluita perintö- ja perheasioissa, kuten perunkirjoitukset, pesänselvitykset ja perinnönjaot, testamentit ja edunvalvontavaltakirjat sekä avioehdot, avioerot, ositukset, lasten huolto- ja tapaamisasiat ja lastensuojeluasiat. Erikoisalaan kuuluvat myös ulkomaalaislakiin perustuvat asiat kuten oleskelulupa-asiat sekä ulkomaalaisten asiakkaiden palvelu myös englannin kielellä erilaisissa lakiasioissa.
Palmgren, lakiasiaintoimisto, Turku, Helsinki 020 746 3738
Urheiluoikeus Vakuutusriidat, potilasvahingot, omaisuus-ja henkilövahingot Työ- ja sopimusoikeus Asunto- ja kiinteistökauppa
Rönkkö, Varissuon Oikeusasema Oy, Turku, Helsinki 02 250 26 63
Palveluitamme ovat mm. SOPIMUSASIAT VUOKRA-ASIAT ULKOMAALAISASIAT TYÖSUHDEASIAT HALLINTOVALITUKSET VIRANOMAISPÄÄTÖKSISTÄ ASIAKIRJOJEN LAATIMINEN RIKOSASIAT RIITA-ASIAT PERINTÄ ASIAT PERHE-, PERINTÖ- JA LAHJA-ASIAT HUOLTAJUUS- JA ELATUSAPUASIAT OIKEUDELLINEN KONSULTOINTI JA OIKEUDELLISTEN ONGELMIEN RATKAISU Varissuon Oikeusasema Oy hoitaa kaikki lakiasiat Itäkeskuksessa ks. m. http://varissuonoikeusasema.fi/index.php/venajaksi.html
Vainio, Lakiasiainhuone, Turku 02 274 2404
Tuusula
Lakiasiaintoimisto Oy Hujala Law
Vaasa
Mika Paloheimo, Vaasa (06) 318 5900
Kaikki lakiasiat ja oikeudenkäynnit (PAKKOKEINOPÄIVYSTYS Vaasan hovioikeuspiirissä)
Vantaa
Holopainen, lakiasiaintoimisto, Vantaa
Vihti
Haapalainen, Gofast, Vihti
Kalenteri
Seuraava 8 viikkoa:
Tapahtumia ei löytynyt