Muutoksia sivuilla ja tunnuksissa HO:n ratkaisun johdosta

Yhdistyksen nimen rekisteröinti on kumottu, ei lainvoimaisesti, mutta nyt astetta vankemman tuomioistuimen ratkaisulla. Sen vuoksi  sivuston ylläpitäjänä olen tehnyt muutoksia ulkoasuun. Kun vierailette sivuilla, niin tyhjentäkää internetselaimenne välimuisti, josta vanhat kuvat ja tekstit voivat tulla edelleen esiin. Onnistuu yleensä näppäimellä reload, päivitä. Yhdistyksen rekisteröintiä tai rekisterinumeroa ei ole kumottu. Tunnuskuvia saatte nettisivuillenne seuraavien linkkien takaa

http://www.alaki.fi/notunnus/lakimiehet.png

http://www.alaki.fi/notunnus/lakimiehet_sin.png

http://www.alaki.fi/notunnus/lakimiehet_vaale.png

http://www.alaki.fi/notunnus/logo.png

http://www.alaki.fi/notunnus/favicon.ico

Myöhemmin mahdollisesti muuttuvat tunnukset sijoitetaan samoihin hakemistoihin saman nimisinä, joten nettisivujen muutoksen voi tehdä aineiston linkittämälläkin – omalla vastuullanne.

Yhdistys ei ole vielä päättänyt jatkotoimenpiteistä. Yhdistyksen kokous on 19.6.2018 klo 15, jollei muuta ilmoiteta. Jos sääntöjä muutetaan, niin muutetut säännöt voi panna täytäntöön vasta kun muutos on rekisteröity. Nimenmuutos puolestaan veisi oikeussuojan tarpeen vanhan nimen hyväksymiseltä eikä muutoksenhakua siinä tapauksessa ilmeisesti tutkittaisi.

Facebookiin ja Linkediniin olen perustanut ryhmät nimeltä Licenced Legal Counsels in Finland, jos sattuisi kiinnostamaan. Ryhmät eivät ole rajoitetut tämän yhdistyksen jäsenille vaan mukaan pääsee kunhan on voimassaoleva avustajalupa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.