Kategoriat
Yleinen

Valvontalautakuntaa täydennetään

Haussa luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia edustava jäsen ja varajäsen Suomen Asianajajaliiton yhteydessä toimivaan valvontalautakuntaan

Suomen Asianajajaliiton yhteydessä toimii riippumaton valvontalautakunta, jonka lakisääteisiin tehtäviin kuuluu asianajajien, julkisten oikeusavustajien ja luvan saaneiden oikeudenkäyntiavustajien toiminnan valvonta.

Valvontalautakuntaan kuuluvat puheenjohtaja ja yksitoista muuta jäsentä sekä heidän kunkin henkilökohtaiset varajäsenensä. Kahden jäsenen ja heidän varajäsentensä tulee olla luvan saaneista oikeudenkäyntiavustajista annetussa laissa tarkoitettuja luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia. Valvontalautakunnan jäsenten ja varajäsenten toimikausi on kolme vuotta.

Nyt nimitettävän luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia edustavan jäsenen ja hänen varajäsenensä toimikausi on 1.1.2023 – 31.12.2025.

Edellä mainitun lisäksi jäsenen tehtävään toimikaudeksi 1.1.2020-31.12.2022 nimitetty on pyytänyt eroa tehtävästä 1.7.2022 lukien. Tästä syystä haemme ehdokkaita myös loppukaudeksi 1.7.-31.12.2022. Varsinaiselle toimikaudelle nimitettävä voidaan nimittää tehtävään jo em. ajankohdasta lukien.

Oikeusministeriölle osoitetut kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo.om(at)gov.fi viimeistään 15.4.2022 ennen virka-ajan päättymistä. Hakemuksessa pyydämme mainitsemaan tunnisteen VN/4997/2022.

Lisätietoja: Hallitusneuvos Kirta Heine (kirta.heine(at)gov.fi) p. 02951 50214

Lisätietoja valvontalautakunnasta http://www.valvontalautakunta.fi/

Tämän yhdistyksen jäsenet, jotka ovat halukkaita tehtävään voisivat ilmoittaa yhdistyksen hallitukselle tästä, niin hallitus voisi harkita antaa heistä puoltavan lausunnon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.