Kategoriat
Yleinen

Ai ei satu

Tekoäly (ai – artificial intelligence ) tekee myös videoita. Tässä yksi.

https://www.digitaltrends.com/computing/how-to-use-openai-chatgpt-text-generation-chatbot/

INTRO (edellisen linkin tekstiä on käännetty selaimessa automaattisesti englannista suomeksi)

Fionna Agomuoh
Luke Larsen
Kirjailija: Fionna Agomuoh ja Luke Larsen

  1. huhtikuuta 2023
    ChatGPT on jatkanut Internetin häikäisemistä tekoälyn luomalla sisällöllä , muuttuen uudesta chatbotista teknologiaksi, joka vie uutta teknologisten innovaatioiden aikakautta. Kaikki eivät kuitenkaan ole vielä mukana, ja luultavasti ihmettelet: Mistä se meteli johtuu?

SISÄLLYS
Mikä on ChatGPT?
Kuinka käyttää ChatGPT:tä
Onko ChatGPT ilmainen käyttö?
ChatGPT:n yleisiä käyttötarkoituksia
Mitä ovat ChatGPT-laajennukset?
Sen on tehnyt OpenAI, joka tunnetaan tekstistä kuvaksi -generaattorin DALL-E:n kehittämisestä , ja se on tällä hetkellä kaikkien vapaasti testattavissa. Tässä on mitä ChatGPT on, kuinka sitä käytetään ja kuinka se voi muuttaa Internetin tulevaisuutta.

Alla lisää aiheeseen liittyvää

https://www.spellbook.legal/contract-drafting-ai?campaignid=19799056231&adgroupid=155336693508&keyword=chatgpt%20lawyer&device=c&utm_term=chatgpt%20lawyer&utm_campaign=Spellbook+Campaign+%231&utm_source=adwords&utm_medium=ppc&hsa_acc=6297073186&hsa_cam=19799056231&hsa_grp=155336693508&hsa_ad=650811603112&hsa_src=g&hsa_tgt=kwd-1945950726663&hsa_kw=chatgpt%20lawyer&hsa_mt=b&hsa_net=adwords&hsa_ver=3&gad=1&gclid=CjwKCAjw6IiiBhAOEiwALNqncd4fKl3QH7SjRSCsrkhSz6byZf4FHhwFkXo2__XltsB_UCs__3XqERoCGlkQAvD_BwE

Onko ChatGPT lakimiehille ja vähän muillekin Sampo vai Pandoran boksi? Hiukan nuotin vierestä kirjoitettu voi vaikuttaa todella uskottavalta, mutta aiheuttaa valtavia oikeudenkäyntikustannuksia lopulta.

ChatGPTltä voisi kysyä onko se lähinnä mörssäriksi jalostettu puppugeneraattori vai luotettava avustaja, jonka kirjoituksiin voi merkitä ”puolesta ja laati ChatGPT”.

Ai voisi suomalaisittain olla tä (TekoÄly)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!