Kategoriat
Yleinen

Idän asianajajat ja kesäpäivät 2015

Aiheesta on äänestys jäsenalueella. Äänestykseen voi osallistua toukokuun aikana.

Hallituksessa on keskusteltu tapaamisen ajankohdasta ja paikasta. Todennäköisin on tällä hetkellä heinäkuun 1. viikonvaihde (3-5.7.) ja yksi mahdollisista paikoista on Kultaranta. Punkaharjun Kultaranta. Tilaisuus olisi osa ammattitaidon ylläpitämiseen tähtäävää koulutusta. Se voisi kestää esim lauantaiaamusta sunnuntain puoleen päivään.

Tilaisuus voisi olla avec. Ohjelmaan voisi sisältyä esimerkiksi katsaus ulkomaalaisia koskeviin lakihankkeisiin mm. maanomistuksen ja kansalaisuuden  suhteen niin idässä kuin Suomessakin.

Ehdotuksia tapaamisen sisällöksi ja toiveita tarkaksi ajankohdaksi ja paikaksi voi lähettää yhdistyksen hallituksen sihteerille osoitteella auktorisoidut@gmail.com.

3 vastausta aiheeseen “Idän asianajajat ja kesäpäivät 2015”

Itämailta saapuu 8 asianajajaa, majoitus maksettu tänään. Suomalaisille varattaneen majoitustilaa ainakin saman verran. Mattimyöhäisiä kehotetaan ottamaan yhteyttä sihteeriin. Asialistassa on tällä hetkellä seuraavaa:

– kansalaisuuskysymykset Suomessa ja Venäjällä
– turvapaikka-asiat
– lapsiasiat
– maanomistus/vuokraus Suomessa ja Venäjällä
– oikeusapu Suomessa ja Venäjällä sekä avustajien kelpoisuus
– asianajokustannukset Suomessa ja Venäjällä
– pakotteiden vaikutukset ja tulevaisuuden näkymät
– idänkaupan oikeudelliset ongelmat

Vastaa

Tilaisuuteen 3-5.7. Punkaharjun Kultarannassa on ilmoittautunut jo 8 asianajajaa Pietarista. He kertovat seminaarin aiheista venäläisestä näkökulmasta.

Ilmoittautumiset osoitteella auktorisoidut@gmail.com ja aiheeksi Kesäpäivät 2015. Kustannukset pe-su majoituksesta ilmeisesti alle 100 e/hlö. Ruokailua ei ole vielä hinnoiteltu. Jos tilaa on, lomakylästä voi Hannun kautta varata talon vaikka koko perheelle.

Ohjelmaan voi osallistua myös ilman majoittumista.

Vastaa

Huoneiston / huoneistojen hinnat tulee maksaa etukäteen Punkaharjun Kultarannan tilille, nro: FI25 1469 3000 250585. Alennus ei koske liinavaatteita eikä takkapuita. Vuokrahinnat pitää maksaa 18.6.2015 mennessä em. tilille.
Kun tiedämme tarkkaan kuinka monta huoneistoa venäläiset haluavat vuokrata ja kuinka monta vastaavasti
suomalaiset, niin toimitamme laskut ao. tahoille. Myös suomalaisten osalta varaukset ovat sitovia ja laskujen eräpäivä on 18.6.2015. Ilmoittautuminen siis viimeistään 12.6. sähköpostitse osoitteeseen auktorisoidut@gmail.com. Sen jälkeen lähetetään laskut, jotka tulee maksaa niin, että suoritus on lomakylän tilillä perillä 18.6.2015.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.