Bidenin vierailu on muuttanut liikennejärjestelyt siten, että risteilyä ei voida toteuttaa ilmoitetussa muodossa. Sen vuoksi yhdistyksen risteily on peruutettu.

Tämän vuoden kesätapahtuma on ainakin yhdistyksemme risteily J.L.Runebergilla hyvässä seurassa
Yhdistyksemme on varannut rajatun määrän paikkoja risteilylle ja salongin paluumatkalle, mutta ei koko laivaa, joten matkalle voi päästä myös lippuja suoraan varustamolta ostamalla.

Mennessä on mahdollisuus buffet -lounaaseen ja paluumatkalla lohikeittopäivälliseen. Laivalla on myös A-oikeudet.

Toimintasuunnitelmassa on budjetoitu pieni avustus matkan toteuttamiseen, joka on huomioitu yhdistyksen jäsenille mahdollisine aveceineen määrätyssä hinnassa.

Varustamon mainos matkareitistä ks. https://msjlruneberg.fi/helsinki-loviisa-risteilyt/

Helsinki − Loviisa risteilyt kuuluvat kesään. Tule tutustumaan Porvoon itäpuoliseen saaristoon sekä idylliseen Loviisan kesäkaupunkiin. Merimatkan aikana näemme aavaa merta sekä
kaunista rantaviivaa kaislikkoineen. Loviisa on tunnettu 1700-luvulla rakennetusta Svartholman merilinnoituksesta, ainutlaatuisista puukaupunkikortteleistaan sekä 1800-luvulta peräisin olevasta ydinkeskustastaan. Laivasilta, tämä vieraanvarainen satama suola-aittoineen toivottaa sinut tervetulleeksi merikaupunkiin. Laivamatkan aikana pysähdymme myös Pellingissä sekä Kabbölessä. Lue lisää Loviisasta www.loviisa.fi


Ilmoittautuminen ja maksu yhdistyksen tilille oheisella tilisiirrolla viimeistään 3.7.2023 aamupäivällä, koska varustamo haluaa tiedot viimeistään 3.7.2023.


Hallituksen jäseniä on jo ilmoittautunut matkalle puolisoineen, joten hyvää matkaseuraa on luvassa.