Hallitus kokoontui 18.8.2015.

Uusia jäseniä hyväksyttiin.

Kaikkia jäseniä muistutetaan siitä, että jäsenkortin saamiseen vaaditaan kasvokuva. Sen voi lähettää yhdistyksen sihteerille sähköpostitse.  Yhdistyksellä on nyt käytössään oma muovikorttikone, jonka avulla kortit syntyvät nopeasti ja aikaisempaa huomattavasti edullisemmin. Korttia syystä tai toisesta vaille jääneitä kehotetaan ottamaan yhteyttä sihteeriin sähköpostitse.

Syyskäräjiä puuhataan. Tavoitteena on tavata 13.11.2015 Katajanokalla. Alustavat ilmoittautumiset sihteerille sähköpostitse aiheena ”syyskäräjät 2015”.  Järjestelytoimikuntaan voi ilmoittautua myös.

Pietarin matkaa puuhataan. Todennäköisesti toteutuu vielä syksyn kuluessa, mutta voi siirtyä kevääseenkin. Matkasta kiinnostuneita kehotetaan ilmoittautumaan sihteerille. Sähköpostin aiheeksi ”Pietariin”. Matkan järjestelytoimikuntaan voi ilmoittautua myös. Matka olisi vastavuoroa kesäiselle tapaamiselle.

Hallitukselle voi lähettää aloitteita säädösten muuttamiseksi sekä lausunnon antamiseksi säädöshankkeista. Kaikkea muutakin saa hallitukselle lähettää.

14.9. on annettava lausunto oikeusavun kokonaissuunnitelmasta oikeusministeriölle. Mielipiteet ovat tervetulleita.

 

Yhteistyöterveisin

Hallitus 2015