Kategoriat
Hallitus Yleinen

Lakimiesten luettelo (etsi)

Jäsentemme toimistot löytyvät luettelosta kuten aikaisemminkin. Uutena piirteenä on nyt hakuominaisuus. Kenttään ”haku” voi kirjoittaa minkä tahansa sanan tai sanan osan. Siten jäävät luettelosta näkyviin vain ne toimistot, joiden tiedoissa kyseinen merkkijono on. Esimerkiksi päivystys – tarkoittaa ainakin pakkokeinopäivystystä – eli valmiutta ottaa pakkokeinojen kourissa olevan ihmisen juttu 24/7. Pakkokeinoja ovat muun muassa pidättäminen, vangitseminen ja takavarikko sekä etsintä.

Luetteloon pääsee tämän sivun oikeassa reunassa olevasta linkistä. Oikopolku on tässä

Kaikki jäsenemme eivät listasta näy eivätkä ole /140 tms. joukossa.

Hakusanoja täydennetään sitä mukaa kun toimistot huomaavat niissä muutettavaa.

Joukossamme on tiettävästi ainakin kolme oikeustieteen tohtoria, viisi oikeustieteen lisensiaattia ja kymmenkunta kahden ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanutta oikeudenkäyntiavustajaa. Yhdeksällä tuo toinen tutkinto on kauppatieteellinen. On myös filosofisessa tiedekunnassa ja valtiotieteellisessä tiedekunnassa toisen tutkintonsa suorittaneita. Yli viisikymmentä jäsentä ilmoittaa suorittaneensa tuomioistuinharjoittelun ja saaneensa siten varatuomarin arvonimen. Muutama on ilmoittanut suorittaneensa asianajajatutkinnon. Eräät toimivat myös julkisina kaupanvahvistajina, laillistettuina kiinteistönvälittäjinä ja tilintarkastajina. Löytyypä joukosta KHT -tilintarkastajakin. Joillakin jäsenillä on tilitoimisto johdettavanaan.

Toimistot antavat palveluita myös toisella kotimaisella tai vieraalla kielellä. Parikymmentä englanniksi, kymmenkunta saksaksi ja ruotsiksi, kolme ranskaksi ja pari venäjäksi. Muidenkin kielten taitajia on. Tulkkien avulla vieraat kielet onnistuvat useammaltakin toimistolta.

Luvut eivät ole tarkkoja, sillä kaikki jäsenemme eivät ole ilmoittaneet muita tutkintojaan, kaikkia arvonimiään, asiantuntemuksensa aloja eikä palvelukieliään tai niitä ei ole syötetty hakuehtoihin.

Jäsentemme toimistot poikkeavat toisistaan henkilöstön lukumäärän suhteen. Toimistoissa voi palvella jäsenemme lisäksi muitakin luvan saaneita ja muitakin henkilöitä kuin luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.