Kategoriat
Lakihankkeet Yleinen

Työpaja kuoleman ympärillä

Läheisen kuolema teettää paljon työtä koota tarvittavat tiedot ja toimittaa ne eri paikkoihin. Asiointia ja parempia palveluja voidaan kehittää tarjoamalla kaikki oleelliset tiedot digitaalisessa muodossa yritysten tai muiden palveluntarjoajien voimin. Tätä varten verohallinto järjestää 22.10.-20.11.2019 yhdessä Väestörekisterikeskuksen ja Finanssiala ry:n kanssa pankeille, vakuutusyhtiöille, hautaus- ja lakipalveluille ja viranomaisille suunnatun työpajasarjan, joissa syvennytään tietyn toimialan erityispiirteisiin. Asiakkaita ja kaikkien toimijoiden yhteenvetotilaisuuksia varten tehdään demoja, joilla tavoitetilaa kuvataan. Finanssiala ry. lähettää kutsua edelleen pankeille ja vakuutusyhtiöille. mm. Suomen Hautaustoimistojen liitto ja Asianajajaliitto ovat kutsuttujen joukossa. Eiköhän ilmoittauduta mukaan. Lähetä viesti verohallintoon esim sähköpostitse jukka.kyharainen@vero.fi . Linkedinistä löydät lisää aiheesta https://www.linkedin.com/in/jukka-kyh%C3%A4r%C3%A4inen-232817/ .

Alla on linkki asian aikaisempaan vaiheeseen.

https://vrk.fi/artikkeli/-/asset_publisher/omaisen-kuolemaan-liittyvan-palvelupolun-muotoilu-kaynnistyi-ekosysteemifoorumissa

Hautaus ja lakipalvelut työpaja 29.10. klo 13-16. ja yhteenveto marraskuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.