Kategoriat
Yhdistys Yleinen

Yhdistyksen kokous 15.11.2019

8) Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Petteri Snell ja muiksi jäseniksi valittiin Jaana Korhonen, Taisto Hujala, Joonas Tutti, Heikki Leivonen, Dickie Engström, Hannu Haukanhovi, Juha Ylätalo, Timo Riissanen, Juhani Hopsu sekä varajäseniksi Auli Nuotio, Jyrki Wangell, Ilkka Pitkänen, Pekka Salo.

10) Ohjaus- ja valvontalautakunnan jäseniksi valittiin
Taisto Hujala, Hannu Haukanhovi, Ilkka Malka ja Pekka Salo sekä varajäseniksi Heikki Leivonen ja Dickie Engström.

12) Kokouksen jälkeen kuultiin yksikönpäällikkö Kari Liirin esitys Euroopan Unionin tuomioistuimen käännösprosessista sekä eräistä käsitteistä tuomioistuimen perussäännössä ja Dickie Engströmin esitys asianajajapäiviltä Korkeimmasta oikeudesta 8.11.2019. Auli Nuotio kertoi osallistumisestaan oikeusministeriön työryhmään, jossa kehitellään oikeudenkäyntiavustajille ja asianajajille yhteistä päivystysjärjestelmää sekä siihen liittyvää puhelinaplikaatiota.

Kokouspäivällinen nautittiin Ravintola Lasipalatsissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.