Kategoriat
Yleinen

Valvontalautakuntaan

Haussa luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia edustava jäsen ja varajäsen Suomen Asianajajaliiton yhteydessä toimivaan valvontalautakuntaan

Suomen Asianajajaliiton yhteydessä toimii riippumaton valvontalautakunta, jonka lakisääteisiin tehtäviin kuuluu asianajajien, julkisten oikeusavustajien ja luvan saaneiden oikeudenkäyntiavustajien toiminnan valvonta.

Valvontalautakuntaan kuuluvat puheenjohtaja ja yksitoista muuta jäsentä sekä heidän kunkin henkilökohtaiset varajäsenensä. Kahden jäsenen ja heidän varajäsentensä tulee olla luvan saaneista oikeudenkäyntiavustajista annetussa laissa tarkoitettuja luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia. Valvontalautakunnan jäsenten ja varajäsenten toimikausi on kolme vuotta.

Nyt nimitettävän luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia edustavan jäsenen ja hänen varajäsenensä toimikausi on 1.1.2021–31.12.2023.

Oikeusministeriölle osoitetut kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava sähköpostitse osoitteeseen oikeusministerio(at)om.fi viimeistään 30.4.2020 ennen virka-ajan päättymistä. Hakemuksessa pyydämme mainitsemaan tunnisteen VN/3925/2020.

Lisätietoja:

Hallitusneuvos Kirta Heine, etunimi.sukunimi(at)om.fi, p. 02951 50214

Lisätietoja valvontalautakunnasta lautakunnan sivuilta www.valvontalautakunta.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.