Kategoriat
Yleinen

Yhdistyksen varsinainen kokous 21.5.2021 klo 14

Yhdistyksen varsinainen kokous toteutetaan MS-Teams nettikokouksena perjantaina 21.5.2021 alkaen kello 14. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokoukseen voi osallistua myös saapumalla Petteri Snellin toimistoon (Museokatu 13 a 1, Helsinki 00100). Saapumisesta pyydetään ennalta ilmoittamaan osoitteeseen hallitus(at)alaki.fi tilatarpeen arvioimiseksi.

Linkki kokoukseen osallistumiseksi

Linkin napauttaminen voi viedä alla olevaan valintatilanteeseen

Nettikokoukseen osallistumista voi harjoitella tuon linkin kautta jo ennen kokousta. Häiriöistä pyydetään ilmoittamaan osoitteeseen oikeudenkayntiavustajat(at)gmail.com Ohjeita MS-Teamsin asentamisesta ja käyttämisestä on saatavissa internetissä runsaasti. Sen saa myös ilmaisversiona. https://mobiili.fi/2018/07/12/microsoft-teams-tuli-saataville-ilmaisversiona/ Siitä löytyy myös Applessa/Mac ja Linuxissa sekä mobiililaitteissa (iphone, android) toimivat versiot.

Tilinpäätös 2020 on nähtävillä Teamsissa.

1 vastaus aiheeseen “Yhdistyksen varsinainen kokous 21.5.2021 klo 14”

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin: Petteri Snell
Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin: Dickie Engström, Hannu Haukanhovi, Taisto Hujala, Markku Kiikeri, Heikki Leivonen, Auli Nuotio, Ilkka Pitkänen, Timo Riissanen ja Joonas Tutti (9 kpl)
ja varajäseniksi Ilkka Malka, Tomi Rinne, Pekka Salo, Jyrki Wangell ja Juha Ylätalo (4 kpl).

Toiminnantarkastajiksi valittiin Helena Viiala ja Päivi Järvinen

Ohjaus- ja valvontalautakunnan jäseniksi valittiin Hujala, Haukanhovi, Malka ja Salo sekä varajäseniksi Leivonen ja Engström., puheenjohtajana toimii sääntöjen mukaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.