Osaakohan tekoäly kirjoittaa jotakin älyttömän hauskaa?. Teemme testin.

You: kirjoita hauska palindromi – ChatGPT: ”A man, a plan, a canal, Panama!”

You lisää – ChatGPT: Tietysti! Tässä toinen ”Saippuakauppias aina apua kauas.”

You vielä – ChatGPT: Tässä vielä yksi: ”Anna, saalis, lumiukko ja saana.”

You onko ”Saippuakauppias aina apua kauas” palindromi? – ChatGPT: Kyllä, ”Saippuakauppias aina apua kauas” on palindromi. Palindromi on lause, sana tai lukujono, joka luetaan samalla tavalla sekä etu- että takaperin. Tässä tapauksessa lause säilyttää merkityksensä molempiin suuntiin luettuna. Hyvä havainto!

You osaako chat gpt kertoa vitsejä? chatGPT: Tottahan toki! Vitsit ovat hauska tapa jakaa naurua ja keventää tunnelmaa. Kysy vain, niin mielelläni kerron sinulle vitsin!

You kerro vitsi, jossa on suomalainen lakimies, ruotsalainen lakimies ja norjalainen lakimies – ChatGPT

Suomalainen lakimies, ruotsalainen lakimies ja norjalainen lakimies kilpailivat siitä, kuka voi kävellä pidemmälle jäätyneellä järvellä.

Suomalainen lakimies sanoi: ”Minä olen kotoisin Suomesta, minulla on vuosien kokemus talvesta ja jäästä. Minäpä lähden ensin!” Hän astui jäälle, mutta muutaman metrin jälkeen jää petti ja hän vajosi jäähän.

Ruotsalainen lakimies seurasi perässä ja sanoi: ”Minä olen kotoisin Ruotsista, meillä on paljon järviä ja osaamme kävellä jäällä varmasti.” Mutta hänkin vajosi pian jäähän.

Norjalainen lakimies, joka oli nähnyt mitä tapahtui, nauroi ja sanoi: ”Minä olen kotoisin Norjasta, ja meillä on tapana tehdä asiat vähän toisin.” Hän käveli jäälle ja sitten suoraan rantaan, sillä järvellä ei ollutkaan jäätä.

You järjestä nimen – – – – – – kirjaimet uudelleen hauskoiksi sanoiksi – ChatGPT: Tietenkin! Tässä muutama hauska sana järjestämällä ”- – – – -” uudelleen:

  1. Monniriisasit (ihan kuin olisi kalastaja, joka kerää monneja!)
  2. Onnistaa merisi (kuvittele, että hallitset valtameriä!)
  3. Rimisaa notise (kuulostaa kuin jokin räppisanoitus)
  4. Sarvisa minnoti (kuin seikkailu viikinkien kanssa)
  5. Miinasen sitroi (vähän kuin nimi joltakin eteeriseltä hahmolta saturomaaneista)

Erään toisen nimen kohdalla tuli myös viisi vaihtoehtoa. Kysyin Chat GPT:ltä tarkennusta:

You missä kohtaa olisi naurettava? – ChatGPT: Totta, joissakin sanoissa ei ole kovin selvästi naurettavaa, mutta tässä muutamia hauskoja sanoja, jotka voivat aiheuttaa hymyä:

Ärsyttävä nennihel
Snelin reipäs tunne
Nenäpärske lintu
Toivottavasti näistä ainakin joku saa sinut nauramaan!

OIKEIN HAUSKAA VAPPUA