Kategoriat
Hallitus Yhdistys Yleinen

Vuosikokous 2.6.2023 -> 9.6.2023

Hallitus päätti, että yhdistyksen kevätkokous kutsutaan pidettäväksi perjantaina 2.6.2023. Tarkempi kutsu toimitetaan myöhemmin.

Kokouksen ajankohdan osoittauduttua mahdottomaksi toteuttaa on hallituksen taholta 29.5. ilmoitettu kokouspäivän muuttuneen -> 9.6.2023 muuten tiedot ennallaan.

Hallitus kehottaa jäseniä toimittamaan ehdotuksia lainsäädännön ja oikeuskäytännön epäkohtien muuttamiseksi. Ehdotukset voi lähettää kommentteina tähän kirjoitukseen ja sähköpostitse osoitteella hallitus(at)alaki.fi. korvatkaa merkkijono (at) merkillä @

Hallitus päätti, että mahdollisia aikaisempien vuosien jäsenmaksurästejä kehotetaan ystävällisesti suorittamaan yhdistyksen pankkitilille.

Toimintasuunnitelma on valmisteilla. Ehdotuksia voi siltäkin osalta lähettää edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

3 vastausta aiheeseen “Vuosikokous 2.6.2023 -> 9.6.2023”

(tämän piti mennä Juhanin kommentin alapuolelle – eli hän kiinnitti meillä tähän huomiota ensiksi) artikkelista pominta: Kaupan liitto on jo usean vuoden ajan tavoitellut lainsäädäntöön yrityslähestymiskiellon kaltaista järeämpää keinoa myymäläturvallisuuden parantamiseksi. Ruotsissa kokemukset lain soveltamisesta ovat olleet hyviä liiton mukaan.

Vastaa

Timo terve
Pyysit kommentteja lainsäädännön epäkohtien korjaamiseksi.
Olen jo kauan joissakin yhteyksissä tuonut esiin, että myös yrityksillä tulisi olla oikeus hakea lähestymiskieltoa, mutta kukaan ei siihen ole jaksanut paneutua, vaikka joku on asiaa julkisuudessakin kommentoinut. Vai onko tästä jokin lakihanke menossa? Joillekin, lähinnä palvelualan yrityksille tulee tilanteita, joissa olisi tarpeen saada lähestymiskielto jollekin häiriötä toistuvasti aiheuttavalle henkilölle. Kielto pitäisi olla paitsi fyysinen myös viestintävälineitä käyttäen tehty häirintä. Tietojeni mukaan ainakin Saksassa on tällainen lainsäädäntö.

Mukavaa kevään jatkoa koko hallitukselle!

Juhani

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!