Kategoriat
Nimiriita Yleinen

Ehdota yhdistyksellemme uusi nimi

Yhdistyksemme nimen rekisteröinti on kumottu 12.2.2020 lainvoimaisesti.

Yhdistyksemme on silti edelleenkin rekisteröity yhdistys, jonka jäsenet ovat Valtioneuvoston asettaman Oikeudenkäyntiavustajalautakunnan Oikeudenkäyntiavustajiksi hyväksymiä lakimiehiä. Jäsentemme toimintaa valvovat Suomen Asianajajaliiton yhteydessä toimiva Asianajajaliitosta riippumaton Valvontalautakunta, Oikeudenkäyntiavustajalautakunta ja Oikeuskansleri.

Jos haluat ehdottaa yhdistyksellemme sen jäsenistöä hyvin kuvaavaa ja yleisestikin hyväksyttävissä olevaa Asianajajaliitosta ja Asianajajista erottuvaa uutta nimeä, niin lähetä ehdotuksesi sähköpostitse osoitteella hallitus@alaki.fi.

Merkitse aiheeksi NIMIEHDOTUS niin se lajittuu oikein saapuneiden kansiossa.

Yhdistyksen sähköpostiosoitteena käytetään toistaiseksi hallitus@alaki.fi

Kilkkaa tästä Nimiäänestykseen

Edit 5.3.2020

Väliaikatietoja äänestystilanteesta 4.3.2020

aanestys

2 vastausta aiheeseen “Ehdota yhdistyksellemme uusi nimi”

Lupaa ei myönnetä lakimieheksi. Emme käsittele lakimiehinä vain lupa-asioita. Lupalakimies -termiä ei laissa ole. Luvansaanut ks. http://www.kielitoimistonohjepankki.fi/haku/genetiivi/ohje/410

Oikeudenkäyntiavustajan nimitykseen pitäytyminen ei kerro jäsenkunnasta riittävästi. Jäsenethän antavat paljon muitakin lakipalveluita kuin vain oikeudenkäynneissä avustamista. Pelkän oikeudenkäyntiavustajan roolin korostaminen vienee mielikuvat lähinnä Barristereihin – oikein tai väärin.

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.