Kategoriat
Yleinen

Jäseneksi valvontalautakuntaan

Haussa luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia edustava jäsen ja varajäsen Suomen Asianajajaliiton yhteydessä toimivaan valvontalautakuntaan toimikaudeksi 1.1.2021- 31.12.2023
Suomen Asianajajaliiton yhteydessä toimii riippumaton valvontalautakunta, jonka lakisääteisiin tehtäviin kuuluu asianajajien, julkisten oikeusavustajien ja luvan saaneiden oikeudenkäyntiavustajien toiminnan valvonta.
Valvontalautakuntaan kuuluvat puheenjohtaja ja yksitoista muuta jäsentä sekä heidän kunkin henkilökohtaiset varajäsenensä. Kahden jäsenen ja heidän varajäsentensä tulee olla luvan saaneista oikeudenkäyntiavustajista annetussa laissa tarkoitettuja luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia. Valvontalautakunnan jäsenten ja varajäsenten toimikausi on kolme vuotta.
Luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia edustavan jäsenen ja varajäsenen toimikausi päättyy valvontalautakunnassa 31.12.2020. Nyt nimitettävän jäsenen ja hänen varajäsenensä toimikausi on siten 1.1.2021 – 31.12.2023.
Oikeusministeriölle osoitetut kirjalliset hakemukset on toimitettava sähköpostitse osoitteeseen oikeusministerio(at)om.fi viimeistään 17.4.2020 ennen virka-ajan päättymistä. Hakemuksessa pyydämme mainitsemaan tunnisteen VN/3925/2020. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo.
Lisätietoja: Hallitusneuvos Kirta Heine (kirta.heine(at)om.fi) p. 02951 50214

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.